Home Galerija fotografija GMAZOVI Zmajur - Malpolon insignitus
 
Zmajur - Malpolon insignitus
Ženka s otoka Mljeta.

Mali savjet za sve buduće herpetologe: Kada krenete u lov na svoju prvu zmiju, nemojte se namjeriti na zmajura :) Njihova brzina će vam zadati glavobolje i frustracije nebrojeno mnogo puta. Čak su i za mungose na Mljetu "fast food" u doslovnom prijevodu - jedne su od rijetkih zmija koje opstaju unatoč ovim alohtonim predatorima.

Na slici je ženka koju sam vrebao tjedan dana, i koja mi je svaki dan uspješno bježala. Ipak je na kraju dolijala za par fotografija. Fotić koji sam tada koristio je bio daleko amaterski, no fotografija mi je ostala kao draga uspomena na moje prve ulove.
Oznake
Copyright ©: Sva prava pridržana
Datum: Sun 10 Feb 19:11:52 2013
Klikova: 2664
Dimenzija: 800 x 600 / JPG
Veličina datoteke: 151,60 KB
EXIF: dgtip
Profile Page
Boris Lauš
U galeriji 70 fotografija
Komentara: 0

DatsoGallery By Andrey Datso

Wild Croatia

Wild-Croatia - fotografije divljeg svijeta prirode

Wild Croatia je stranica čiji sadržaj stvaraju fotografi - ljubitelji divljeg svijeta prirode. Kvalitetnim sadržajem i  jedinstvenim pristupom želimo Vam dočarati ljepote divljeg svijeta prirode, njegovu biološku raznolikost i potrebu za zaštitom. Predstavljamo Vam fotografije planina, šuma, ravnica, močvara, rijeka, mora i podmorja. Pogledajte fotografije divljih životinja koje su nastale u njihovim prirodnim staništima. Upoznajte samonikle, ljekovite i zaštićene biljne vrste.

Tko je Online

Imamo 59 gostiju i nema članova online