Home Galerija fotografija PTICE Štekavac (Haliaeetus albicilla)
 
Štekavac (Haliaeetus albicilla)
Oznake
Copyright ©: Tomislav Klanfar
Datum: Fri 15 Feb 18:40:57 2013
Klikova: 2531
Dimenzija: 900 x 599 / JPG
Veličina datoteke: 246,04 KB
EXIF: dgtip
Profile Page
Tomislav Klanfar
U galeriji 225 fotografija
Komentara: 6
  • Profile Page
    Nadam se da će se i ostali autori složiti da je ova fotka vrhunac vrhunaca. Kako ovo postižeš možda ćeš nam približiti ( barem mali dio ) na nekoj od radionica na temu fotografiranje divljeg svijeta prirode, koju ćemo uskoro organizirati negdje u Hrvatskoj.
    Dodano Zoran Ožetski od Fri 15 Feb 20:44:00 2013
  • Profile Page
    Ovo je stvarno bio doživljaj za pamćenje. Kad se bez ikakve najave doslovno samo pojavio s desne strane i stao na manje od 2 metra ispred mene (ja naravno u za sad najsavršenijem skloništu :) ). Srećom sam ispravno reagirao. Iako sam pomislio na fotku oka štekavca iz blizine, ipak sam se uspio suzdržeti od toga, te sam se ukipio. S obzirom da se radi o inteligentnoj ptici, skužio je da se tu nešto krije pa je skoknuo na granu predviđenu za svrake udaljenu jedno 5m. Ta je srećom izdržala njegovu težinu, t.j. dobro sam ju balansirao prilkom "montaže". Nakon 2x klik-klik ipak nije riskirao daljnji ostanak na tom mjestu. Srećom nakon jedno pola sata ponovno se prikazao, i to u društvu na očekivanoj poziciji.
    A da znadeš samo kako izgleda, t.j. kako zvuči kad se 2 štekavca u obrušavajućem letu spuste na 10 metara od skloništa?! Brrrrrr (ne, to nije taj zvuk, to je zvuk straha), u tom trenu sam pomislio da sam u nekom nesvjesnom stanju odabrao željezničku prugu kao mjesto za čeku...
    Dodano Tomislav Klanfar od Fri 15 Feb 22:03:08 2013
  • Profile Page
    Svaka čast , ova prekrasna ptica omogućila ti je taj trenutak čarolije koji si zabilježio i podjelio na najbolji mogući način :)
    Dodano Zoran Ožetski od Fri 15 Feb 22:32:38 2013
  • Profile Page
    izvrsno! volio bih tako nešto jednom doživjeti...
    Dodano Josip Ledinšćak od Fri 15 Feb 22:40:56 2013
  • Profile Page
    Super trenutak i prava reakcija, odlična, da je prva pomislio bih da je iz ZOO-a :). Jedino bih možda, onako tehnički gledano, malo pojačao kontrast između ptice i pozadine sa levelima.
    Dodano Miroslav Marić od Sat 16 Feb 13:11:57 2013
  • Profile Page
    A ne bi pozvao...
    Dodano Mario Šebetovsky od Sun 17 Feb 18:11:32 2013

DatsoGallery By Andrey Datso

Wild Croatia

Wild-Croatia - fotografije divljeg svijeta prirode

Wild Croatia je stranica čiji sadržaj stvaraju fotografi - ljubitelji divljeg svijeta prirode. Kvalitetnim sadržajem i  jedinstvenim pristupom želimo Vam dočarati ljepote divljeg svijeta prirode, njegovu biološku raznolikost i potrebu za zaštitom. Predstavljamo Vam fotografije planina, šuma, ravnica, močvara, rijeka, mora i podmorja. Pogledajte fotografije divljih životinja koje su nastale u njihovim prirodnim staništima. Upoznajte samonikle, ljekovite i zaštićene biljne vrste.

Tko je Online

Imamo 74 gostiju i nema članova online